PLAYTIME - THE PARTY

HERRMUTT LOBBY & MORE...

FACTOR CLUB - KRAANPLEIN 6, 8000 BRUGGE

ZATERDAG 7 MAART 2020 - 22.00 UUR

Gratis tickets voor dit unieke feest zijn te verkrijgen tijdens je bezoek aan het gamefestival in de Koninklijke Stadsschouwburg op zaterdag 7 maart tussen 14.00 en 20.00 uur. Let op: de capaciteit is beperkt, wees er dus snel bij!

Samen met Cultuurcentrum Brugge organiseert DO! vzw de afterparty van hét leukste gamefestival in Brugge. DO! gaat op zoek hoe je een party kunt laten aansluiten op de leefwereld van gamers. Motion tracking, deejays die met triggers en zelfgemaakte apps werken, speciale lichteffecten en veel meer! Hou de website en het Facebook-evenement in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

PROGRAMMA

Herrmutt Lobby - visual deejay set

VEGA - dj van Zwangere Guy 

Friendzone - Brugge's meest fonky beat mixer

Herrmutt Lobby is een collectief van muzikanten, programmeurs en handige harry's uit Verviers. Sinds 1997 brengen ze releases uit op labels als VLEK, Unrezt/Th!n Consolation, Eat Concrete en Caoutchou. Door de jaren heen bouwden ze een stevige livereputatie op; zo speelden ze o.a. op Sziget, Dour en Sonar. Door hun zelf ontworpen software linken ze zowat alles wat ze kunnen vinden aan hun laptops met als resultaat een indrukwekkende, 100% live gespeelde set. Daarnaast zijn de heren bekend van de Beatsurfing-app die sinds de release in de top tien muziek-apps van iTunes staat geparkeerd. Pittig detail: hun SoundCloud-pagina telt ondertussen meer dan 300.000 volgers...

DJ VEGA is de voorbije tien jaar vaste waarde geworden op hiphopfeestjes in en rond het Brusselse. Vega is niet enkel één van de grondleggers van het label FRONTAL, hij is ook de vaste DJ van het rijzende hiphopcollectief STIKSTOF. Op BRUZZ werkt hij steevast mee aan hun wekelijkse FRONTAL radioshow. Hoewel zijn eerste platen enkel hiphop classics waren, maakt hij nu even graag uitstapjes naar Trap, R&B, Afro of Grime. Vakkundig mixet en scratcht hij de laatste bangers, rauwe gems en all-time classics aaneen. Geef Vega 2 platenspelers en het is feest gegarandeerd ! Hij heeft zowat op elk podium al gestaan, als dj alleen en met STIKSTOF. Couleur Café, Werchter, Dour, Pukkelpop, de AB, Trixx, ... overal mondde dit uit in een stevig feest !


In 2020 wordt DAMP OORD VZW omgetoverd tot DO! De organisatie die in Brugge gekend staat als activerend, motiverend en ondernemend creatief jongeren platform verkort de naam en maakt de boodschap duidelijker: DO! something, maak er iets van. Brugge is zo dood als je het zelf wil ... in ons geval springlevend dus!